dimecres, 25 de novembre del 2015

Velocitat: 3r Entrenament

Salutacions Famílies!

Avui hem fet el darrer entrenament de Velocitat. L'activitat que teníem preparada era una cursa de relleus per equips, però per fer-ho una mica més interessant la cursa tenia una particularitat, però anem pas a pas.

Els diferents equips s'han posat a una banda del pati, ordenats en fila segons l'ordre que ells mateixos han decidit. A l'altra banda del pati hi havia un bol amb 14 peces d'un trencaclosques...
L'activitat era senzilla. Sortia el primer de cada equip i es dirigia al seu trencaclosques, agafava una peça i tornava amb el seu grup on passava el relleu al següent de la fila. Aquest sortia i repetia els moviments, és a dir, corria fins a buscar una peça del seu trencaclosques, la recollia i tornava amb el seu equip per passar el relleu.


A mesura que els diferents Països anaven tenint més peces, ja podien començar a resoldre el trencaclosques...


El país guanyador? Doncs bé, és difícil de dir, ja que hem valorat la rapidesa a l'hora de recollir totes les peces, el treball en equip a l'hora de resoldre el trencaclosques, el fet d'animar als companys que no són tant ràpids...

Demà farem descans de la setmana temàtica, ja que tenim un grup de nens que va a piscina, però el dia de la final ja s'acosta!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada