divendres, 27 de novembre del 2015

Velocitat: La competició

Salutacions Famílies!

Després d'una setmana "d'intensos" entrenaments, avui ha arribat el moment de la Competició Final. Sabent que els nens han practicat tècniques evasives i a esprintar en un moment donat gràcies al joc del dilluns, han practicat els seus reflexes i atenció a través del joc del dimarts, i treballat la cooperació entre l'equip amb els relleus del trencaclosques del dimecres...avui hem fet unes bones curses al pati.

Primer hem hagut d'escollir els semifinalistes. En curses de 10 participants (5 nenes i 5 nens), passaven a la semifinal la nena més ràpida i el nen més ràpid...i la cosa ha estat molt disputada!







Al final, aquests han estat els semifinalistes d'avui:

Un cop seleccionats, han tornat a competir entre ells i elles. La manera que ho fem fet ha estat la següent: una cursa femenina per escollir a les 4 més ràpides...

I una cursa masculina per seleccionar els 4 més ràpids...

que han sigut...

I ha arribat el moment de la Finalíssima, no cal dir que la tensió estava a l'ambient i sort hem tingut dels jutges de línia, que eren els que per motius físics (diferents tipus de lessions) no podien córrer, que ens han ajudat a esbrinar el nen i la nena més ràpids d'aquesta setmana... Ja veieu que la cosa ha estat més que ajustada...
Els guanyadors? Doncs bé, tampoc és el més important, ja que el millor és que tots hem pogut participar de l'activitat i s'han repartit punts, com sempre, tant pel resultat final de la prova, com per l'actitud demostrada durant la mateixa!

Fins aquí la setmana de la Velocitat, pel Desembre tocarà un esport grupal....a veure com va!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada